Cash&Carry 2015.

U subotu, 9. svibnja na Akademiji likovnih umjetnosti, Nastavnički odsjek, Jabukovac 10., po 11. put, održana je Cash&Carry manifestacija. 

 

Izlagali su se radovi od 1. do 5. godine u kojima je mogla uživati nova i stara publika. Tijekom cijelog dana bili su izloženi radovi studenata preddiplomskog i diplomskog studija (slikarstvo, kiparstvo, grafika), a posjetitelji su mogli uživati i u cjelodnevnom bogatom glazbenom programu, likovnim radionicama za najmlađe te raznim kulturnim i edukacijskim sadržajima.

 

Osnovna ideja projekta je omogućiti javnosti da se upoznaju s mladim umjetnicima i njihovim kreativnim radom. Neposredno, družeći se u prirodnom okruženju atelijera, posjetitelji su mogli kupiti studentske radove po promotivnim cijenama, te na taj način u okviru humanitarnog dijela programa pomoći onima kojima je pomoć najpotrebnija. Ove godine prikupljala su se sredstva za Centar za autizam - zadruga "Grana", i organizatori s ponosom ističu da je dosad postignut najveći odaziv.

 

Cijelo vrijeme okupljeni su se zabavljali uz glazbeni program za koji su bili zaduženi Vikend Revolucija, NLV, Jam Ritual, S3ngs, Donkey Hot i ostali :) 

 

Organizatori ističu kako je ovogodišnji Cash&Carry bio najposjećeniji dosad, s puno starih i novih lica :)

 

Uz obilje dobre zabave prisutne je trebalo i nahraniti pa su se organizatori između ostalih obratili i Vegehopu koji je sa zadovoljstvom pripremio mali catering za sve vege posjetitelje manifestacije.

 

Ovim putem se zahvaljujemo ALU na prilici da na ovaj način sudjelujemo na manifestaciji, a posebno im se zahvaljujemo na poklonjenoj grafici, kojom su nas iznenadili i koja će pronaći svoje mjesto u Vegehopu.

 

Tags: