Nagradna igra

Dragi naši,

 

Od ponedjeljka, 14. studenoga, počinje tjedna nagradna igra koja će trajati sve do Nove godine. Već smo najavili da Vegehop sprema niz iznenađenja povodom proslave 10. rođendana. Jedno od tih slavljeničkih iznenađenja jest i to da ćete odsada kad god nešto pojedete u restoranu moći ispuniti nagradni listić s podacima (ime, datum, br. računa, tel., e-pošta...) i ubaciti ga u za to predviđeno mjesto.

 

Nagrade su primamljive (masaže, knjige, obroci u Vegehopu...); svaki tjedan ćemo vas obavještavati koje su nagrade za taj aktualni tjedan. Izvlačenje će biti svake subote u 17:30 sati, a ako se baš vi zateknete u restoranu, možda zamolimo da izvučete sretne dobitnike. Dakle, sami gosti će izvlačiti sve kupone od toga tjedna.

 

Svi kuponi koji ne budu izvučeni čuvat će se sve do finalnog izvlačenja pred Novu godinu, kada će se dodijeliti "supernagrada" (o tome naknadno).

 

Treba napomenuti i to da pravila igre nalažu kako ne mogu sudjelovati zaposlenici vegetarijanskog restorana Vegehop te da igra ne vrijedi za dostavu. Sretno!

 

Tags: