Vegehop slavi 10. rođendan

Dragi gosti, posjetitelji restorana, vi koji samo naručujete dostavu, prijatelji...

 

Evo, došao je i taj dan kada restoran Vegehop proslavlja svoj 10 rođendan. Kako smo došli do tog datuma? Tako što smo pogledali u starim dokumentima godinu prve registracije. Tada je to bio mali klupski restoran koji je kasnije prerastao u d.o.o. i pod prvim imenom registriran je 17. Listopad 2001 god. kao SRŽ d.o.o. Prvi vlasnik je bio gospodin Nenad Kobasić i njegova začetnička vizija je kasnije preuzeta kod slijedećih vlasnika: gospodin Danijel Počina (2004. god.) koji d.o.o. preimenuje u Narayana d.o.o., zatim (2007. god.) gospodin Marko Potočić kupuju restoran da bi na kraju se razvio u ovaj Vegehop kakav danas poznajemo od 2008 godine kada ga preuzimamo ja, Dalibor Marić i moja supruga Romana.

 

 Reportaža iz Vegehopa 2007.

 

Bilo bi interesantno spojiti sve prijašnje vlasnike najednoj večeri u proslavi 10 rođendana te popričati o zajedničkim iskustvima (obavijestitćemo vas jesmo li uspjeli to napraviti), jer ne zaboravimo 90% restorana propadne u prvoj godini. 50% od preostalih 10% propadne u drugoj godini. Odnosno samo 5% njih opstane nakon druge godine. Vegehop je doživio "desetu  i nekako, nekom nevidljivom silom koja uporno želi da preživi, prolazi gotovo sve krize koje ga uzdrmavaju, pa tako i ovu posljednju izazvanom globalnom ekonomskom krizom.

 

Rođendan će se proslaviti onako kako to priliči jednom restoranu, znači puno će se piti i jesti :) Molimo vas pratite naše akcije koje kreću već sada preko portala za grupne kupovine, studentskih iskaznica, nagradnih igara u samom restoranu... Za svaku od akcija, kojih će biti sada zbilja u izobilju, biti ćete obaviješteni putem facebooka, mailing liste, te na naslovnici naše stranice.

 

Pozivamo vas da proslavite zajedno s nama 10 godina postojanja tako nam dragog i jedinstvenog restorana.

 

Srdačan pozdrav i u zdravlje!

 

Dalibor Marić

Tags: