Skoči na glavni sadržaj
x

Polica privatnosti

Datum stupanja na snagu 25.05.2018.

Privatnost podataka od velike nam je važnosti i želimo biti otvoreni i transparentni s obradom Vaših osobnih podataka. Ujedno smo u tu svrhu postavili odgovarajuće fizičke, elektroničke i upravljačke postupke kako bismo zaštitili podatke koje prikupljamo. Međutim, zbog inherentne otvorene prirode interneta, ne možemo jamčiti da će komunikacija između Vas i nas ili informacija pohranjenih na Stranici ili na našim poslužiteljima biti potpuno sigurna od neovlaštenog pristupa trećih strana. Stoga imamo pravila koja određuju kako će se Vaši osobni podaci obrađivati i zaštititi tijekom i nakon vašeg posjeta ovoj internetskoj stranici ( dalje u tekstu „Stranica“), ali i našeg restorana.
Tko je voditelj obrade Vaših osobnih podataka?

Kao voditelj obrade obrađujemo Vaše osobne podatke u skladu s važećim pravilima o zaštiti podataka, posebno u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka (EU) 679/2016 (u nastavku: Opća uredba).

Voditelj obrade

Narayana d.o.o
Koparska 56, 52100 Pula
OiB: 80400098252
Br. tel: +385 (0)1 46 49 400
E-mail: info@vegehop.hr 

Našom se Stranicom u pravilu možete koristiti bez da navedete svoje osobne podatke. Ukoliko pak putem naše Stranice prikupimo Vaše osobne podatke (npr. ime i prezime, adresa stanovanja, e-mail adresa), to ćemo, kad god je to moguće, učiniti s Vašom privolom, osim za određene osobne podatke prikupljene putem informacijskih sustava i programa koji se koriste za rad naše Internet stranice, čiji je prijenos inherentan korištenju internetskih komunikacijskih protokola (npr. IP adrese kod prijave u kontakt obrazac i online narudžbe) i neće zahtijevati više informacija nego što je potrebno za sudjelovanje u određenim aktivnostima.

Vrste osobnih podataka koji će biti obrađivani

Ukoliko prikupljamo i obrađujemo Vaše osobne podatke, kao što su ime i prezime, adresa stanovanja adresa e-pošte, broj telefona (“Osobni podaci“) to činimo u slučajevima kada:

  • a) koristite kontakt obrazac na Stranici
  • b) koristite online narudžbe na našoj Stranici
  • c) kontaktirate nas ili se s nama povezujete putem društvenih mreža,
  • d) dajete komentare ili postavljate pitanja,
  • e) rezervirate mjesto u restoranu ili naručujete dostavu putem telefona, e-maila ili društvenih mreža
  • f) obrađujemo Vašu molbu ili prijavu za posao
  • g) šaljemo newsletter
  • h) kupujete naš poklon bon
  • i) kad izdajemo”R1″ račun za konzumiranu hranu i piće u prostoru restorana ili za dostavu

Kad nas kontaktirate putem kontaktnog obrasca, online narudžbe, putem e-maila, pozivom na telefonski broj, putem društvenih mreža, obrađujemo osobne podatke koje Ste nam dostavili, a u svrhu radi koje Ste nas kontaktirali kako bismo mogli pružiti zatraženu uslugu ili odgovoriti na Vaš upit. Vaše podatke ne prosljeđujemo trećim osoba bez Vaše privole i pohranjujemo adekvatno vrijeme prema svrsi obrade. Prikupljamo otvorene molbe kandidata koji žele raditi kod nas. Newsletter Vam šaljemo na osnovu Vaše privole za primanje newslettera ili na osnovu legitimnog interesa jer Ste nam ostavili Vašu e-mail adresu prilikom korištenja naših usluga, posjeta restoranu itd. Obrada Vaših osobnih podataka kad kupujete poklon bon ili kad zatražite R1 račun za konzumiranu hranu i piće u prostoru restorana ili za dostavu ima za pravnu osnovu sukladno čl. 6. st.1. t. b) Opće uredbe (izvršenje ugovorna obveza).

Vaši se osobni podaci mogu obrađivati i u postupku istraživanja sumnji na prijevaru, uznemiravanje, fizičke prijetnje ili druga kršenja pravila Stranice ili bilo kakvo sumnjivo ponašanje koje smatramo nepristojnim, a na osnovu legitimnog i javnog interesa, kao i na osnovu pravne obveze. Našom se Stranicom možete koristiti bez da nam date bilo koji osobni podatak, ali ukoliko imate upit, rezervaciju, zamolbu za posao, bez pružanja adekvatnih osobnih podataka nećemo biti u mogućnosti odgovoriti na Vaš upit/ izvršiti rezervaciju ili obraditi Vašu zamolbu za posao.

Kad organiziramo vlastiti event ili druge aktivnosti prilikom kojih fotografiramo i snimamo na osnovu legitimnog interesa, ukoliko se ne želite takvu obradu podataka nemojte se zadržavati u području snimanja/fotografiranja. Kad kupujete poklon bon ili zatražite izdavanje “R1” računa,, obrada Vaših podataka je nužna radi izvršavanja ugovorne obveze i vašeg zahtjeva.

Što je kolačić (cookie)?

Kolačić je informacija spremljena na Vaše računalo od strane internetske stranice koju posjetite. Kolačići obično spremaju Vaše postavke, postavke za internetsku stranicu, kao što su preferirani jezik ili adresa. Kasnije, kada opet otvorite istu internetsku stranicu internet preglednik šalje natrag kolačiće koji pripadaju toj stranici. Ovo omogućava stranici da prikaže informacije prilagođene Vašim potrebama.

Kolačići mogu spremati širok pojas informacija uključujući osobne informacije (kao što je Vaše ime ili e-mail adresa). Ipak, ova informacija može biti spremljena jedino ako Vi to omogućite – internetske stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koji im Vi niste dali i ne mogu pristupiti drugim datotekama na Vašem računalu. Zadane aktivnosti spremanja i slanja kolačića Vama nisu vidljive. Ipak, možete promijeniti Vaše postavke internet preglednika da možete sami birati hoćete li zahtjeve za spremanje kolačića odobriti ili odbiti, pobrišete spremljene kolačiće automatski pri zatvaranju internet preglednika i slično.

Kako onemogućiti kolačiće?

Isključivanjem kolačića odlučujete da li hoćete dopustiti pohranjivanje kolačića na vašem računalu. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem internetskom pregledniku. Ako onemogućite kolačiće, nećete moći koristiti neke od funkcionalnosti na internetskim stranicama.