Skoči na glavni sadržaj
x

Go vegan za korizmu

Kao i svake godine za korizmu se odričemo uglavnom onog što volimo a neki i onog što im škodi. To su najčešće čokolada, šećer, gazirana pića, meso, alkohol, cigarete i slične stvari...

Mi iz Vegehopa vam predlažemo da ove godine bude malo drugačije, pokušajte biti vegan ili barem vegetarijanac tih 40 dana! Nije teško ako imate volju i motiv. Ako ste se ikada u korizmi odrekli mesa onda znate da je to moguće i u današnje vrijeme nije nikakav problem jer gotovo u svakom dućanu možete kupiti "zamjenu za meso" i kombinirati je sa svakodnevnim obrocima. Isto tako u našem restoranu možete pojesti fine i ukusne obroke bez da prekršite korizmu!

Svaki početak je težak ali iz osobnog iskustva znamo da je lakše ako se najprije u nešto uvjeriš. Zato dođite u naš restoran i kušajte poznata jela u veganskoj verziji...  Tako kod nas na meniju možete pronaći sarmu, ćevape, 5 vrsta burgera, lazanje, musaku, kolače i torte bez šećera i mlijeka te ostale ukusne delicije. Znamo da vam sve ovo čitajući zvuči nemoguće da je ukusno i fino, ali naše 19-godišnje iskustvo potvrđuje da je itekako moguće.

Korizma je vrijeme odricanja, stoga se odrecimo nasilja nad drugim bićima i postanimo bolje osobe jer to je prava bit dana koji su pred nama i nadolazećeg Uskrsa.