Skoči na glavni sadržaj
x

Još danas ne propustite posjetiti jubilarni 10. ZeGeVege festival!

U petak započinje Jubilarni 10. ZeGeVege festival!

Više od stotinu domaćih i inozemnih izlagača zdrave hrane, ekoproizvoda i kozmetike koja nije testirana na životinjama predstavit će se na jubilarnom 10. ZeGeVege festivalu održivog življenja u petak 8. rujna 2017. (9 – 21 sat) i u subotu 9. rujna 2017. (9 – 19 sati).

 

Raznovrstan i bogat program radionica veganskog kuhanja i predavanja o različitim područjima i aspektima veganstva, ekologije i održivog življenja plijenit će pozornost posjetitelja. Plesne skupine, uz inozemne goste GiankStyle Dance Crew koji dolaze iz Rima, a koje podržavaju održiv način življenja i prava životinja, zabavljat će i uveseljavati sve sudionike i posjetitelje tijekom oba dana trajanja ZeGeVege festivala.

Događaj koji privlači sve više i više zaljubljenika u zdravu i svjesnu prehranu, ove će godine nadmašiti sva očekivanja!

zegevege-vegehopMi vas i ove godine s veseljem očekujemo na Trgu s našom brojnom ponudom vege delicija, a kako bi street food festival bio još potpuniji, kod nas vas očekuju i naši poznati ćevapi od heljde!

Dragi naši, vidimo se!