Skoči na glavni sadržaj
x

Kako sočni domaći vege burgeri već godinama osvajaju Zagreb

Burgeri su danas svakako prešli u jelo koje se itekako cijeni, a svoje mjesto pod suncem pronašli su upravo burgeri koje krasi domaće integralno pecivo sa sjemenkama svakodnevno spravljeno upravo u restoranu Vegehop.

Osim domaćeg peciva, domaći umaci bez aditiva i konzervansa koji se proizvode u Vegehopu snažno odjekuju unutar samog burgera te kombinaciju s povrćem i povrtnim odreskom čine božanstvenim.

Pun okus, svježina namirnica i svjetska kvaliteta nutritivnog bogatstva pred vas donose na izbor 5 vrsta burgera:

Seitan burger

Među omiljenim burgerima nalazi se upravo seitan burger. Domaći marinirani seitan mekane teksture već na prvi griz ostavlja puninu okusa i zadovoljstvo u svakoj stanici tijela. Uz listove svježe domaće zelene salate i kisele krastavce na kojima leže seitan odresci, premaz tofuneze na svakoj strani domaćeg peciva čini savršen spoj okusa, a ovaj neodoljivi burger prvim izborom čiste snage.

Tofu burger

Marinirani tofu odresci meke su teksture, te su laganiji izbor. Tofu je tako u kombinaciji s domaćom tofunezom, svježim integralnim pecivom i zelenom salatom uz dodatak kiselih krastavaca lagano jelo koje odabiru drage nam pripadnice nježnijeg spola.

Vege burger

Povrtni popečak unutar vege burgera prava je bomba vitamina i minerala. Kratko popržen zadržava kvalitetu namirnica, a ostavlja svježinu i puninu okusa. Domaća tofuneza grli ga s obje strane, a listovi zelene salate nadodaju mu notu svježine. Ako tražite dodatnu porciju povrća, vege burger ćete svakako obožavati.

Falafel burger

Neodoljive falafel okruglice pobjedničku kombinaciju donose ljubiteljima raznovrsnosti. Grli ih domaće pecivo prepuno svježe miješane salate sa svježim krastavcima. Hrskave slanutkove okruglice originalne Vegehop recepture pokazuju zašto falafel burger izmami glasan „WOW“ svaki put kada se pojavi pred vama. Savšen spoj okusa ovaj burger čini jednostavno savršenim.

Konoplja burger

Za dodatan izvor vitamina i minerala pobrinut će se konoplja burger koji u svom sastavu krije čudesnu moć konoplje te njena blagotvorna prehrambena svojstva. Sjemenke konoplje smanjuju loš kolesterol i reguliraju krvni tlak te poboljšavaju cirkulaciju. Konoplja burger također je posebna preporuka uredništva i čitatelja časopisa i portala Sensa o kojem se pisalo u nekoliko navrata. U domaćem integralnom pecivu nalazi se sočan povrtni popečak obogaćen sjemenkama konoplje koji ćete jednostavno obožavati.
U Vegehopu je svaki dan sve svježe i pripremljeno s ljubavlju i znanjem. Ako se burgerom počastite samo u posebnim prilikama i u dobrom društvu, svakodnevnu sreću pronađite u
našim dnevnim menijima koji odišu svježinom, domaćim namirnicama i vrhunskim spojem okusa koji već 18 godina odjekuju i van granica.
Dostava burgera kao i cijele naše ponude dostupna je u užem i širem centru Zagreba. Birajte najbolje za sebe i one koje volite. Posjetite nas u Vlaškoj 79 ili naručite dostavu zdrave hrane klikom!

Vaše zadovoljstvo nam je iznimno važno. Osim što činite dobro za svoje zdravlje, veliki korak činite i za očuvanje planete. Svoje utiske, pohvale i prijedloge ostavite na našim društvenim mrežama ????

Vaš Vegehop tim