Skoči na glavni sadržaj
x

Peticija - Potpišimo za zatvaranje farmi i klaonica

"Skoro me oborio na tlo jaki miris izmeta i amonijaka. Oči su me pekle, pluća također. Nisam mogao ni gledati ni disati kako treba. Sigurno je trideset tisuća kokoši tiho sjedilo na podu ispred mene. Nisu se pomicale, nisu kokodakale. Tišina je bila stravična. Bilo je to gotovo kao da gledam u kipove, a ne žive kokoši. Bile su u skoro potpunom mraku, a najgore od svega bilo mi je kada sam shvatio da tako provode svaku minutu unutar svojih šest tjedana života, dok ih ne ubiju."

Ovo je svjedočnstvo jednog novinara nakon posjete farme kokoši. Te kokoši koje nazivaju "broiler" i čije meso je u skoro svim trgovinama svijeta, zbog genetske modifikacije i umjetne hrane rastu toliko brzo da im pucaju kosti pod težinom tijela. Smrt dočekaju nepokretne i izranjavane.

Vrijeme nam otkucava, imamo samo još samo 15-ak dana za skupiti čak 4000 dodatnih potpisa za inicijativu Okončajmo doba klaonica.

Svakim novim potpisom na https://endtheslaughterage.eu/hr/ direktno se spašavaju životi, a želimo naglasiti i da ova inicijativa nije rezervirana samo za vegane i vegetarijance, već za sve one koji žele pomoći smanjiti patnju životinja neovisno o načinu prehrane.

Molimo vas da proširite glas o prijeko potrebnim potpisima među svojim poznanicima.

Unaprijed hvala,

Vaši Prijatelji životinja

Više info na - European Citizens' Initiative of "End The Slaughter Age" (ETSA)

Anketu potpišite ovdje Europska građanska inicijativa (europa.eu)