Skoči na glavni sadržaj
x

Posjetila nas je Ekipa Kombucha

Ovih dana posjetili su nas naši dragi partneri Ekipa Kombucha i na suncu ispred restorana uživali su u našem dnevnom meniju i slasticama.

Uz naše dobro poznate osvježavajuće svježe sokove, već neko vrijeme naši gosti mogu uživati u ovom sve popularnijem napitku.

Kombucha napitak je blago gazirani, fermentirani čaj, reskog okusa i niskog udjela šećera.

Kombucha kultura je simbiotska kultura kvasca i bakterija koja se hrani šećerom i stvara napitak bogat kiselinama, probioticima i vitaminima. Za organizam je dobra jer služi kao antioksidans, čisti jetru, pomaže pri mršavljenju, liječi akne, izvor je dobrih bakterija, ima antibakterijska i antigljivična svojstva te osnažuje imunitet.

Najviše što nas je privuklo na suradnju s ovom mladom i uspješnom Ekipom Kombucha je činjenica da su proizvodi veganski i u sebi kriju još puno dobrobiti koje možete pročitati na njihovoj stranici - OVDJE.

Nadamo se da su uživali u meniju kao što mi uživamo gledajući slike koje su nam poslali i koje su nas potaknule da napišemo ovaj tekst.

Zato vas pozivamo da se uz dnevni meni osvježite ovim ledenim čajem koji se razlikuje od svih čajeva na našem tržištu. U restoranu Vegehop mogu se naručiti tri okusa; Classic, Berries te Ginger i turmeric.