Skoči na glavni sadržaj
x

Restaurants Guru 2021

I ove godine smo dobili "Certificate of Excellence" renomirane stranice Restaurant Guru - stranice koja se sastoji isključivo od preporuke i komentara njezinih posjetitelja.

lani smo, od njih, po prvi put dobili priznanje za restoran a ove godine smo uz ovu nagradu dobili i nagradu za najbolju dostavu u Zagrebu. Ovo je prvo ovakvo priznanje za našu dostavu koja nas je iznenadila ali i oduševila. Svi ljubitelji naše kuhinje znaju da je dostava neprekidno, za vrijeme svih lock down-a, potresa i svega što je u zadnjih godinu  i pol zadesilo Zagreb, radila i na ovoj nagradi cijela ekipa dostave zahvaljuje svima vama koji nas cijelo vrijeme podržavate i svakodnevno naručujete omiljene vam menije, slastice, burgere.

U odnosu od lani, rejting restorana se popeo za više od 20 mjesta tako smo danas na 40. mjestu među svim restoranima u Zagrebu i na 4. mjestu među veganskim restoranima.

Dragi naši možemo vam samo zahvaliti na povjerenju i što nam se pridružujete u našem nastojanju da svijet učinimo boljim mjestom za sve nas.