Skoči na glavni sadržaj
x

Sensa i Vegehop u subotu u Maksimiru

Dođite na 7. Sensa dan u Maksimiru!

Vegehop i ove godine za vas priprema zanimljiva hranjiva jela kroz cijeli Sensa dan i naravno - radionicu "Zdravi doručak" koju će voditi naša Romana Milić od 11:45 - 13:00h.
Očekuje vas raznolika ponuda u prirodi sa stručnjacima i suradnicima u zdravom načinu življenja. Svakako povedite i najmlađe jer ih očekuju sportske igre na otvorenom!

sensa-zdrav-dorucak-vegehop-romana-dalibor

Pozivamo vas u park Maksimir u subotu 3. lipnja 2017, od 10 do 19 sati na još jedan Sensa dan! Pridružite nam se i ove godine i budite dio velike Sensine „obitelji“. Iskušajte jogu ili tai chi u prirodi s našim stručnjacima i suradnicima, opustite se na gong-terapiji ili satu relaksacije u zelenilu, poslušajte inspirativna predavanja i naučite kako poboljšati kvalitetu života te u svakodnevicu unijeti više mira, radosti i zdravih navika. Proučite naš program i odaberite između predavanja o zdravoj prehrani, detoksikaciji, prirodnoj kozmetici, ali i niza psiholoških tema. Povedite i najmlađe jer ih čekaju sportske igre na otvorenom. Ne zaboravite, sve su radionice i sadržaji besplatni. Na predstojećem Sensa danu tradicionalno će se, prodajom ranijih izdanja časopisa Sensa, prikupljati donacije i humanitarna sredstva za djelovanje Hrvatske udruge za ranu intervenciju u djetinjstvu (HURID). Vidimo se!

http://www.sensaklub.hr/clanci/najave/dodite-na-7-sensa-dan-u-maksimir