Skoči na glavni sadržaj
x

„Udomljavanje – Tvoje najveće životno djelo”

U organizaciji Prijatelja životinja 30.06.2021. Caffe de Matoš, održalo se predstavljanje kampanje "Obitelj na more, a pas na ulicu?!".

Zaštitno lice ovogodišnje kampanje su  Zdenka Kovačiček i psi Vili i Čupavi iz skloništa Dumovec i Danelly iz udruge Noina Arka.

Legendarna pjevačica i prva dama jazz-rocka Zdenka Kovačiček, dobitnica brojnih nagrada, a nedavno i Porina za životno djelo, zaštitno je lice kampanje „Obitelj na more, a pas na ulicu?!” kojom udruga Prijatelji životinja već 19 godina zaredom educira o odgovornoj skrbi za pse i mačke.

Porukom „Udomljavanje – Tvoje najveće životno djelo” naša glazbena diva pozvala je sve da u napuštenim psima prepoznaju nove članove obitelji. „Ne bavi se svatko glazbom i ne može osvojiti Porina za životno djelo kao ja, no svakome tko voli životinje udomljavanje može biti najveće životno djelo kojim će spasiti jedan život”, poručila je Zdenka.

vegehop, udomljavanje

Gosti i uzvanici eventa počastili su se veganskim jelima koja su s ljubavlju pripremljena u Vegehopu.

Nama iz Vegehopa bilo je veliko zadovoljstvo pripremati hranu za ovaj event i na ovaj "naš" način podržati ovu kampanju. Naši gosti znaju da su njihovi ljubimci dobrodošli u naš restoran i da ćemo i njih također sa zadovoljstvom nahraniti :).

Stoga u ime cijelog našeg tima molimo građane Zagreba i Hrvatske da ne ostavljaju pse i ostale životinje na ulici.