Skoči na glavni sadržaj
x

Vegehop ove godine u ulozi posjetitelja ZegeVege festivala

Nakon uspješnih 10 godina aktivnog sudjelovanja i promicanja kulture zdravog življenja na ZegeVege festivalu iz godine u godinu, kao idejni začetnici i osnivači ZegeVege festivala - ekipa Vegehopa će vas za vrijeme trajanja festivala ugostiti u dobro poznatoj oazi zdravlja - Vlaškoj 79. 


Ove godine pojavit ćemo se kao posjetitelji i potpora našim dragim prijateljima i suradnicima te sami isprobati što se ove godine nudi. Dok će se na zagrebačkom glavnom gradskom trgu odvijati pravo obilje zdravlja i biljnih kreacija, nemojte se iznenaditi jer nas neće biti u ulozi izlagača no vrijedno ćemo pripremati vaša omiljena jela u restoranu, dobro poznatu ugodnu atmosferu i ručkove za pamćenje. Osim toga, naša dostavna ekipa za vas će biti spremna u svakom trenutku.

Nezaobilazna seitan pašticada i tofu gulaš u kojima uživate svake godine, posebno će biti pripremljena za vas u prostorijama restorana Vegehop.


Jeste li znali?

Sve što ste ikada probali na ZegeVege festivalu, a posebno vas se dojmilo - uvršteno je u svakodnevnu ponudu restorana Vegehop.
Domaći burgeri sa slasnim integralnim pecivima, pite, variva, obilje kolača koji odišu svježinom i omiljenim okusima čekaju vaša nepca.

Što vas očekuje danas u restoranu provjerite na naslovnici www.vegehop.hr, a brzu dostavu možete naručiti i online u samo nekoliko klikova.

Uživajte i budite dio pozitivnih promjena u našem gradu. Vidimo se!

Vaš Vegehop tim