Skoči na glavni sadržaj
x

Vegehop u 2011. godini

Poštovani Vegehopovci 

Želimo Vam uz puno ukusnih ručaka, sretne blagdane i svako dobro u 2011.g. u novom izdanju Vegehopa. Što će biti novo? Osim nekih preinaka u inventaru restorana i nove web stranice, najinteresantnije promjene će biti u dnevnom meniju.

Od početka 2011. godine biti će samo jedan meni i to u potpunosti prilagođen veganima. Cijena menija u dostavi će biti nešto niža od dosadašnje i uvesti će se kompletan biorazgradivi pribor od klipa kukuruza (koji je izgledom identičan plastici). Osim pribora, još neke posude (za lazanje, kolače i sl.) će biti od istog materijala kad god budu dostupne na tržištu i time će se maksimalno doprinositi zaštiti okoliša.

 

Svi cijenjeni gosti koji i dalje imaju pretplatu na vegetarijanski meni, moći će birati da li žele u zamjenu veganski, ili vegetarijanski za koji imaju pretplatu, a koji će biti još dostupan mjesec dana u prelaznom roku. U slučaju da netko od gostiju i dalje bude inzistirao na isključivo vegetarijanskom obroku, Vegehop tim će se potruditi da osigura i tu alternativu koliko god bude to vremenski potrebno.

Veselimo se Vašoj posjeti Vegehopu i u nadolazećoj godini i molimo Vas da nam vašim komentarima i pismima pomognete biti još bolji u ovoj sada već dugogodišnjoj tradiciji promoviranja zdravog načina života.

 

Hvala Vam na vjernosti.

Vegehop tim