Skoči na glavni sadržaj
x

Zdrava dostava super food obroka za benefite na svim poljima

Unazad nekoliko godina s obzirom na dostupnost informacija ali i sve veću osvještenost građana o zdravim navikama i izborima, zabilježen je porast zdravih izbora koji donose benefite na mnogim poljima.

Restoran Vegehop već 18 godina posjećuju domaći i inozemni gosti, koji rado dijele svoja iskustva i saznanja na biljnoj prehrani. Vegehop je tako uvršten među top destinacije za iznimno zdravu i cjelovitu hranu. Gosti restorana Vegehop su građani svih dobnih skupina koji su zdravom prehranom došli do vrhunskih rezultata na svim životnim poljima. Zdravlje više nije pitanje luksuza već stvarnih životnih potreba.


vegehop-meni-dostava-restoran

Tradicionalna ali veganizirana biljna jela kao što su sarme, ćevapi, cordon bleue, francuska salata, kremšnita pa i punjene paprike samo su dio Vegehopove ponude koju svakodnevno konzumira sve veći broj zadovoljnih gostiju. Kvaliteta, nutritivna i energetska vrijednost obroka Vegehopovim je chefovima ali i gostima na prvom mjestu.

Restoran Vegehop dostavlja svoje obroke po cijelom gradu Zagrebu, a svojim gostima nudi dodatne pogodnosti. Pretplatom na dnevne menije gosti ostvaruju popuste u iznosu dva gratis obroka. Zeleni ponedjeljak poseban je dio svjetske kampanje Green Monday kojim Vegehop ukazuje na važnost cjelovite balansirane prehrane.

Za sva pitanja Vegehopovim gostima i zaljubljenicima u zdravlje na raspolaganju je podrška osoblja i cijelog Vegehop tima koji su stručnjaci u području nutricionizma i pravilnog izbora prehrane.

Pridružite nam se u Vlaškoj 79 ili naručite dostavu klkom putem našeg online obrasca za narudžbu.
Vidimo se!