Skoči na glavni sadržaj
x

Zeleni lipanj s Vegehopom

Mjesec lipanj upotpunili smo raznoraznim događanjima od sudjelovanja na uvijek čarobnom Sensa danu, preko fantastičnog Wind Festivala do kreativnog Vege Sajma. Kako smo se proveli, što smo sve radili i stvarali, koga smo sve razveselili i educirali, pogledajte u nastavku.


Sensa dan

Na Sensa danu održali smo radionicu "Zdrav doručak", a ukusni veganski obroci koje smo pripremili oduševili su posjetitelje i izlagače.

http://www.cosmopolitan.hr/clanci/promo/ana-begic-tahiri-ivana-delac-dolo-i-lana-gojak-posjetile-7-sensa-dan-u-maksimiru
https://youtu.be/Jr4UHodH4Vk

vegehop-sensa-1

sensa-vegehop-2
Wind festival
 

Wind festival bio je središte dobrih vibracija i nasmijanih lica. S Annapurnom smo pripremali zdravi roštilj i održavali radionice o smoothiejima i zdravom načinu življenja. Festival je bio upotpunjen izvrsnom glazbom, meditacijama i jogom nasred jezera, surferskim egzibicijama kluba Tri strijele, slikarskim umijećima sveprisutnih i radionicama izrade zmajeva za najveće zadovoljstvo najmlađih.

https://www.facebook.com/windfest/


wind-festival-vegehop-1

wind-festival-vegehop-2
Vege sajam
 

Vege sajam već tradicionalno upotpunjujemo svima dragim vege jelima, a drago nam je istaknuti da je svake godine interes za zdravim načinom življenja sve veći. Ponuda je bila raznolika i šarenolika baš kako to u prirodi i biva :)


vege-sajam-vegehop-1

vege-sajam-vegehop-2

Hvala vam što se brinete za svoje zdravlje i zdravlje naše planete :)
Vidimo se u Vegehopu!