Skoči na glavni sadržaj
x

Dostava zdravlja uz najdraže momke iz Vegehopa

Ogroman odaziv Zagrepčana prema zdravim navikama posljednjih je godina u punom jeku, a naši dečki spremno osvajaju grad.

Dok se jedni neumorno trude usvojiti zdrave navike, neke su tvrtke poput Rimac Automobili svojim zaposlenicima približili važnost raznovrsne prehrane potičući ih da brinu za svoje zdravlje, pripaze što unose u svoj organizam i održe kvalitetu življenja u svim aspektima života. Na taj način ne jača samo produktivnost na poslu već i u svakodnevnom životu pojedinca.

Koliko izbor prehrane utječe na kvalitetu života dokazuje činjenica da se nakon bure i žurbe, stvari ipak okreću u korist zdravlja.
Ne zanemaruju ni utisci Vegehopovih gostiju, poznatih i manje poznatih javnosti no ništa manje značajni, koji iznose svoja iskustva zadovoljni prekretnicom u njihovim životima.


Tako je i u nedavnom intervjuu za Vegehop poznati Američki košarkaš Demetris Nichols autentično izjavio ono što je mnogima odzvonilo i potaknulo ih na osobnu promjenu, razvoj i promišljanje:

„U Vegehopu je predivno. Međusobno se potičemo i učimo. Na tom putu ne trebamo nikoga ugroziti. Kako godine prolaze, starimo. Naše tijelo se mijenja. Mijenja se i percepcija. Tada si želimo osigurati ono što će nas pokretati, od čega ćemo živjeti. To svakako nije niskoenergetska „hrana“ prepuna negativnih posljedica za naše tijelo i um.“

Nedavno nam se pridružio i agronom koji je nakon borbe s tumorom odlučio pobijediti strašne posljedice te je uz neizbježnu kemoterapiju i smanjenu kvalitetu života započeo potragu za rješenjem u prehrani.

Na njegovom se licu vidi sreća i zadovoljstvo, a ono što osjeća i govori baš svaki put nakon pojedenog obroka raduje nas toliko da nas potiče da i dalje stvaramo i kreiramo zdravu okolinu.
Od najmlađih pa do najstarijih – svima je zajedničko jedno – za ići u budućnost, potrebno ju je stvoriti.

Da je ono što unosimo u naš organizam izuzetno bitno nije niti iznenadni hir ni trend, već nešto što se posljednih godina sve više širi i u ekonomski puno razvijenijim zemljama kroz usmene i online edukacije ljudi o važnosti cjelovite i raznovrsne prehrane za psihofizičko zdravlje. No, iako nam ekonomija nije jača strana, barem se možemo okrenuti sebi i zapitati se što to radimo kada se trpamo nečim usputnim samo da se najedemo, a ono što dobivamo zauzvrat upravo je pomanjkanje energije i sveopća slabost.

Gradski život iziskuje žurbu, no svejedno možemo odabrati svome tijelu činiti dobro i hraniti ga visokoenergetskom hranom koja se ne nalazi samo na fotografijama luksuznih rezidencija već je u Vegehopu dostupna svima.

Svježina raznolikih ekoloških namirnica i kreacije koje proizlaze iz maštovitosti i stručnosti naših chefova, najdraža su kombinacija unutar dnevnog menija koji svakim danom nadilazi sam sebe.

Ako se nalazite na prekretnici ili razmišljate o dobrobitima prehrane za vlastito zdravlje ili samo želite isprobati zdrave inačice tradicionalnih jela bez težine u organizmu, uvijek ste dobrodošli!

Dostavu u Vaš ured ili dom, catering koji oduševljava sveprisutne, s veseljem će izvršiti upravo krasni dečki s naslovnice, a Vi nam se svakako javite s povratnom informacijom jer Vaše nam je mišljenje i zadovoljstvo od izuzetne važnosti.

Dobar tek i najljepši dan želi Vam Vegehop tim!